Forumi Ekonomik i Prodhuesve Shqiptarë dhe AlbExpo 2017

April 24, 2017 Me 21 prill në Pejë u mbajt Forumi Ekonomik i Prodhuesve Shqiptarë dhe AlbExpo 2017. Në kët forum u takuan shumë prodhues shqiptarë nga Kosova, Shqipëria dhe Maqedonija. Në forumi...

Written by:

April 24, 2017 / Comments (0)

Kuvendi i 2-të zgjedhor i RRBSHZ-së

April 15, 2017 Kuvendi i 2-të zgjedhor i RRBSHZ-së i zhvillojë punimet më 26 mars 2017, në Schlieren ZH, Goldschlägiplatz 2, 8052 prej orës 14:00. RRBSHZ ka mbajtur Kuvendin e 2-të zgjedhor për...

Written by:

April 15, 2017 / Comments (0)

Vendosin bashkëpunim Rrjeti i Biznesve Shqiptare në Zvicër dhe Unioni i Bizneseve Shqiptare në Gjermani

February 6, 2016 Dyseldorf, me 6 shkurt 2016 Një delegacion nga Rrjeti i Bizneseve Shqiptare në Zvicër i kryesuar nga kryetari Naser Mustafa, Sekretari i Përgjithshëm, Skender Thaqi dhe anëtari i...

Written by:

February 6, 2016 / Comments (0)

Për 8-të vjetorin e Pavarësisë së Kosovës do të bëhet pritje madhështore në Bernë të Zvicrës

February 3, 2016 Bernë, me 3 shkurt 2016 Me rastin e 8 vjetorit të Pavarësisë së Republikës së Kosovës, këtë vit në Zvicër do të organizohet pritje madhështor në bashkë organizim midis...

Written by:

February 3, 2016 / Comments (0)

Me 30 janar do mbahet takim me afaristët shqiptarë të Aaraut nga Rrejti i Bizneseve Shqiptare në Zvicër

January 24, 2016 Aarau, me 24 janar 2016 Kryesia e Rrjetit të Bizneseve Shqiptare në Zvicër me datë 30 janar 2016 do të organizoje takim me drejtuesit e bizneseve në Kantonin e Aaraut. Ftohen të...

Written by:

January 24, 2016 / Comments (0)

Kryesia e Rrjetit të Bizneseve Shqiptare në Zvicër koordinohet për aktivitet e vitit 2016

January 16, 2016 Aarau, me 16 janar 2016 Kryesia e Rrjetit të Bizneseve Shqiptare në Zvicër në qytetin e Aaraut ka mbajtur mbledhjen e parë në vitin 2016. Është biseduar për pikat dhe për...

Written by:

January 16, 2016 / Comments (0)

Kompanitë Elnor, Shehu dhe Lesna prezantuan denjësisht Kosovën në Zvicër me prodhimet e drurit

January 16, 2016 ​Bazel, me 16 janar 2016 Kosova për herë të parë u prezantua në Panairin e sivjetmë të ndërtimtarisë Swissbau në Bazel të Zvicrës që u mbajt nga data 12 e deri me 16 janar...

Written by:

January 16, 2016 / Comments (0)

Kosova për herë të parë do të prezantohet në Panairin Swissbau në Bazel të Zvicrës

January 6, 2016 Bazel, me 6 janar 2016 Lesna, Elnor dhe Shehu janë tri kompanitë e përpunimit të drurit që përfaqësojnë për herë të parë Kosovën në Panairin Swissbau, i cili organizohet në...

Written by:

January 6, 2016 / Comments (0)

Rrejti i Bizneseve Shqiptare në Zvicër do të realizoj aktivitete të shumta në vitin 2016

January 3, 2016 Biel/Bienne, me 3 janar 2016 Rrejti i Bizneseve Shqiptare në Zvicër do të organizoje shumë aktivitete në vitin 2016. Kryetari i RRBSHZ-së, Naser Mustafa në një intervistë për...

Written by:

January 3, 2016 / Comments (0)

Mustafa: Me Rrjetin e Bizneseve Shqiptare do fuqizohemi në Zvicër dhe do ta zhvillojmë Kosovën (Video)

December 12, 2015 Bernë, me 23 dhjetor 2015 Rrjeti i Bizneseve Shqiptare në Zvicër në planin dhe programin e saj për vitin 2016 ka paraparë të realizoje shumë projekte që do jenë të dobishme si...

Written by:

December 12, 2015 / Comments (0)

Free WordPress Themes, Free Android Games